Prettig gezelschap kompanie

Over mij

Betrouwbare zorg met een luisterend oor

”Betrouwbare zorg en een luisterend oor.” Dat zijn de speerpunten die Prettig Gezelschap kenmerken. Want ouderen hebben vaak nog zo veel te vertellen, maar zijn niet altijd meer in staat om onder de mensen te komen. Jarenlang heb ik gewerkt in de thuiszorg en een zorginstelling. Hierdoor weet ik de gezelligheid te koppelen aan betrouwbare zorg voor uw naaste, mocht dit nodig zijn. 

Om de situatie van uw naaste volledig te begrijpen, kom ik eerst geheel vrijblijvend kennismaken om te kijken of er een wederzijdse connectie is. Hierin staat eerlijkheid centraal: uw naaste moet zich comfortabel voelen in mijn aanwezigheid. Wanneer de situatie geheel duidelijk is, kom ik uw naaste bijstaan in welke vorm gewenst is.

Individuele zorg is meer
dan een beroep.

Zorg dragen voor uw naaste is voor mij een bijzonder vak. Prachtig, gezellig, maar ook emotioneel en meelevend. Naast werk betekent dit voor mij zoveel meer, een bijdrage aan een wereld waarin we samen eenzaamheid laten verdwijnen.

Yvonne van Ham
Oprichter
Mijn visie

Een Kompaan om
nooit te vergeten.

‘’Vaak beseffen we niet hoe fijn gezelschap is, totdat het bijna niet meer voorkomt.''

Veel naasten of geliefden op leeftijd krijgen soms te maken met het gevoel van eenzaamheid. Als familie zijnde is er niet altijd de mogelijkheid om uw naaste van deze eenzaamheid te verlossen, wat heel pijnlijk is voor zowel u als uw naaste.

Prettig Gezelschap Kompanie is in het leven geroepen voor precies deze momenten. Als kompaan van uw naaste ondersteun ik hen in de dagelijkse bezigheden en zorg ervoor dat zij zich niet alleen voelen. Dit kan zijn door bijvoorbeeld een middag te komen kletsen over onze interesses en verhalen, maar ook als er een belangrijke doktersafspraak gepland staat waarbij ondersteuning nodig is tijdens de afwezigheid van de familie.

Wat mij een bijzondere kompaan maakt, is de warme band die ik opbouw met uw naaste. Een oprechte interesse in iemands verhalen, dat is wat dit werk zo bijzonder voor mij maakt. Elke dag elkaar beter leren kennen. Met mij als kompaan heeft u niet alleen de beschikking tot een verlengstuk in de zorg, maar ook iemand die meeleeft met uw naaste.